Standard modeller
Se i AR
Tinn Sotet Glass Tinn Sotet Glass Tinn Sotet Glass

Tinn

Sotet Glass

Varenr: 159098
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
26 200,-

Tinn Ytterdør med Sotet Glass

Tinn Ytterdør med Sotet Glass er en populær og elegant dør som kombinerer klassiske detaljer med moderne funksjonalitet. Denne døren er ideell for både tradisjonelle hytter og klassiske boliger, og gir et sofistikert preg til ethvert inngangsparti.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Tinn-døren har en tidløs estetikk med utenpåliggende malt dekorlist og sprossekassett, noe som gir den et elegant og raffinert utseende. Disse detaljene gjør døren til et perfekt valg for klassiske hus og tradisjonelle hytter.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 3-lags sotet energiglass, gir døren både estetisk verdi og praktisk funksjonalitet. Glasset sørger for god isolasjon, naturlig lysinnslipp og nødvendig privatliv.
  • Allsidighet: Denne døren passer utmerket både til fjellhytter og hjem i byområder, og tilfører en følelse av luksus og komfort uansett hvor den installeres.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av Tinn-døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en helhetlig og harmonisk følelse gjennom hele hjemmet.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Tinn-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å motstå varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Tinn Ytterdør med Sotet Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere klassisk eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.