Standard modeller
Se i AR
Vøra Hvit Sotet glass med sort ramme Vøra Hvit Sotet glass med sort ramme Vøra Hvit Sotet glass med sort ramme

Vøra Hvit

Sotet glass med sort ramme

Varenr: 203863
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett, uten sort ramme
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
26 900,-

Vøra Ytterdør med Sotet Glass og Sort Ramme

Vøra Ytterdør med Sotet Glass og Sort Ramme er en elegant og stilren dør som kombinerer moderne design med høy kvalitet. Denne døren er spesielt designet for å passe perfekt til moderne byggestiler, og gir et eksklusivt preg til hjemmets inngangsparti.

Egenskaper:

  • Moderne estetikk: Vøra-døren har et rent og sofistikert utseende som gjør den ideell for moderne hjem. Den minimalistiske designen og høyglansede finishen gir et tidløst og sofistikert uttrykk.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 4-lags sotet energiglass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset er omgitt av en sort eller sølvfarget glasslist som går flush med dørbladet, noe som skaper et sømløst og elegant utseende.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av døren har en utenpåliggende malt glasslist, som gir en sammenhengende og elegant stil gjennom hele døren.
  • Robust konstruksjon: Dørens utside er utstyrt med en sparkeplate i rustfritt stål, som gjør den ekstra solid og motstandsdyktig mot slitasje. Dette gir døren økt holdbarhet og en robust finish.
  • Førsteklasses materialer: Vøra-døren er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Vøra Ytterdør med Sotet Glass og Sort Ramme er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med funksjonell robusthet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.