Standard modeller
Se i AR
Hemsedal Sotet glass Hemsedal Sotet glass Hemsedal Sotet glass

Hemsedal

Sotet glass

Varenr: 100290
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
19 550,-

Hemsedal Ytterdør med Sotet Glass

Hemsedal Ytterdør med Sotet Glass er en populær og stilsikker dør som kombinerer klassisk design med moderne funksjonalitet. Denne døren passer spesielt godt til tradisjonelle byggestiler og hytter på fjellet, og gir et imponerende førsteinntrykk ved enhver inngang.

Egenskaper:

  • Tradisjonelt design: Hemsedal-døren har dype, solide fresinger som gir den et autentisk og tidløst utseende. Den utenpåliggende malte sprossekassetten tilfører ekstra eleganse og detaljer.
  • Sotet glass: Døren er utstyrt med 3-lags sotet energiglass som gir et moderne preg, samtidig som det sikrer privatliv og god isolasjon. Glasset slipper inn naturlig lys uten å kompromittere på sikkerheten.
  • Dekor på begge sider: Hemsedal-døren har lik dekor på innsiden, noe som gir en gjennomgående følelse av kvalitet og stil uansett hvilken side av døren du befinner deg på.
  • Robust konstruksjon: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Hemsedal-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet, og tåler de tøffeste værforholdene.
  • Perfekt for fjellhytter: Denne dørens design og funksjonalitet gjør den spesielt godt egnet for fjellhytter og tradisjonelle bygninger.

Hemsedal Ytterdør med Sotet Glass er det perfekte valget for de som ønsker en dør som kombinerer tradisjonell stil med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på fasaden din, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.