Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Helt Glass Klart glass

Sidefelt Helt Glass

Klart glass

Varenr: 154886
Glass Klart
Tykkelse 78mm
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
Størrelse / Slagretning
SF Helt Glass Hvit 40 x 210 Klart glass
40 x 210
SF Helt Glass Hvit 40 x 200 Klart Glass
40 x 200
SF Helt Glass Hvit 30 x 210 Klart Glass
30 x 210
SF Helt Glass Hvit 30 x 200 Klart Glass
30 x 200
Farge
10 775,-

Sidefelt Helt Glass med Klart Glass

Sidefelt Helt Glass med Klart Glass gir hjemmet ditt en lys og elegant oppgradering, samtidig som det tilfører praktisk funksjonalitet. Dette sidefeltet tilfører inngangspartiet et stilfullt og raffinert preg.

Egenskaper:

  • Elegant design: Sidefelt Helt Glass har et moderne og rent utseende som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et sofistikert preg. Designet sikrer et sammenhengende og harmonisk uttrykk sammen med ytterdøren.
  • Klart energiglass: Utstyrt med klart energiglass, gir dette sidefeltet utmerket isolasjon og maksimal lysinnslipp. Glasset gir en krystallklar utsikt, samtidig som det slipper inn naturlig lys på en behagelig måte.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen er designet for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, og det passer utmerket ved siden av hovedinngangsdøren. Det kan også kombineres med andre vinduselementer for et enhetlig og elegant uttrykk.
  • Tidløst utseende: Sidefeltet er designet for å komplementere ulike fasader og ytterdører, noe som gir et harmonisk og stilfullt utseende til hjemmets inngangsparti.

Sidefelt Helt Glass med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med praktisk funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre rikelig med lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.