Standard modeller
Se i AR
Møre Klart glass Møre Klart glass Møre Klart glass

Møre

Klart glass

Varenr: 106356
Glass Klart
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
17 350,-

Møre Ytterdør med Klart Glass

Møre Ytterdør med Klart Glass er en allsidig dør med et moderne uttrykk som kombinerer funksjonalitet med stil. Denne døren er ideell for både moderne og klassiske hus, og gir en elegant og tidløs følelse til enhver inngang.

Egenskaper:

  • Moderne design: Møre-døren har et stilrent og moderne utseende som gjør den til et naturlig valg for moderne boliger, samtidig som den passer godt til klassiske hjem. Dørens rene linjer og elegante finish gir den et tidløst preg.
  • Klart energiglass: Utstyrt med 3-lags klart energiglass, gir døren både estetisk verdi og funksjon. Det klare glasset slipper inn naturlig lys og gir god isolasjon, samtidig som det opprettholder en elegant og ren look.
  • Dekorative detaljer: Rundt glassfeltene er det en utenpåliggende malt glasslist som gir en raffinert og sofistikert finish. Dette bidrar til dørens eksklusive utseende.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme stilrene dekor som utsiden, noe som skaper en helhetlig og harmonisk følelse uansett hvilken side av døren du ser.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Møre-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Møre Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne stil og tidløs eleganse. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.