Standard modeller
Se i AR
Melsomvik Sotet Glass Melsomvik Sotet Glass Melsomvik Sotet Glass Melsomvik Sotet Glass

Melsomvik

Sotet Glass

Varenr: 159054
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,9
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
26 950,-

Melsomvik Ytterdør med Sotet Glass

Melsomvik Ytterdør med Sotet Glass er en førsteklasses dør som kombinerer høy kvalitet med et ekstra stilrent design, perfekt for moderne hjem. Denne døren utstråler eleganse og funksjonalitet, og skaper et imponerende inngangsparti.

Egenskaper:

  • Stilrent design: Melsomvik-døren har et moderne og stilrent utseende som gjør den ideell for moderne byggestiler. Dørens rene linjer og elegante finish gir den et tidløst preg.
  • Sotet energiglass: Døren er utstyrt med 4-lags sotet energiglass som går flush med dørbladet, noe som gir et eksklusivt og sømløst uttrykk. Det sotede glasset gir både privatliv og god isolasjon, samtidig som det slipper inn naturlig lys.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av døren har en utenpåliggende malt glasslist som komplementerer det stilrene designet og skaper en harmonisk helhet.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Melsomvik-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Denne døren er konstruert for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Melsomvik Ytterdør med Sotet Glass er det ideelle valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne stil og høy kvalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.