Standard modeller
Se i AR
Vera Klart Glass Vera Klart Glass Vera Klart Glass

Vera

Klart Glass

Varenr: 146293
Glass Klart
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
17 350,-

Vera Ytterdør med Klart Glass

Vera Ytterdør med Klart Glass er en allsidig og elegant dør som kombinerer moderne design med tidløs stil. Denne døren er ideell for både moderne og klassiske hus, og gir et sofistikert preg til enhver inngang.

Egenskaper:

  • Moderne uttrykk: Vera-døren har et stilrent og moderne design som gjør den til et naturlig valg for moderne boliger, samtidig som den harmonerer godt med klassiske hjem. Dørens rene linjer og elegante finish gir et tidløst preg.
  • Klart energiglass: Utstyrt med 3-lags klart energiglass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Det klare glasset gir god isolasjon, slipper inn naturlig lys, og bidrar til et lyst og innbydende inngangsparti.
  • Dekorative detaljer: De utenpåliggende malte glasslistene rundt glassfeltene tilfører en ekstra dimensjon av raffinement og stil til dørens utseende.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av Vera-døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en helhetlig og harmonisk følelse gjennom hele hjemmet.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Vera-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er bygget for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Vera Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med tidløs stil. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.