Standard modeller
Se i AR
Karine Sotet glass Karine Sotet glass Karine Sotet glass

Karine

Sotet glass

Varenr: 100191
tr>
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Enkel dekor
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
18 125,-

Karine Ytterdør med Sotet Glass

Karine Ytterdør med Sotet Glass er en allsidig og stilsikker dør som kombinerer moderne eleganse med klassisk funksjonalitet. Denne døren er designet for å passe sømløst inn i både moderne og klassiske hjem, og gir et imponerende førsteinntrykk ved enhver inngang.

Egenskaper:

  • Moderne design: Karine-døren har dype, solide fresninger som gir den et moderne uttrykk, samtidig som den opprettholder en tidløs eleganse som passer til klassiske byggestiler.
  • Sotet glass: Utstyrt med 3-lags sotet energiglass, gir døren en elegant og sofistikert touch, samtidig som den sikrer privatliv og god isolasjon. Glasset er omgitt av en utenpåliggende malt glasslist som gir en raffinert finish.
  • Enkel dekor på innsiden: Innsiden av Karine-døren har en noe enklere dekor, som gir et rent og minimalistisk utseende.
  • Robust konstruksjon: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Karine-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet, og tåler ulike værforhold.
  • Allsidighet: Denne dørens stilrene design gjør den til et naturlig valg for moderne hus, samtidig som den passer godt til klassiske hjem.

Karine Ytterdør med Sotet Glass er det ideelle valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne stil og klassisk funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.