Standard modeller
Se i AR
Tangen Sotet glass med sort ramme Tangen Sotet glass med sort ramme Tangen Sotet glass med sort ramme

Tangen

Sotet glass med sort ramme

Varenr: 133498
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett, uten sort ramme
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
38 425,-

Tangen Ytterdør med Sotet Glass og Sort Ramme

Tangen Ytterdør med Sotet Glass og Sort Ramme er en elegant og moderne dør som kombinerer stil og funksjonalitet. Denne døren er designet for å passe perfekt til moderne byggestiler, og gir et sofistikert og eksklusivt preg til inngangspartiet.

Egenskaper:

  • Stilrent design: Tangen-døren har et rent og stilfullt design som gjør den ideell for moderne hjem. Den minimalistiske utformingen og høyglansede finishen gir et tidløst og sofistikert utseende.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 4-lags sotet energiglass, gir døren både estetisk verdi og praktisk funksjonalitet. Glasset er omgitt av en sort eller sølvfarget glasslist som går flush med dørbladet, noe som gir et eksklusivt uttrykk.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av døren har en utenpåliggende malt glasslist som gir en elegant og sammenhengende stil.
  • Sparkeplate i rustfritt stål: Dørens utside er utstyrt med en sparkeplate i rustfritt stål, som gjør den ekstra solid og motstandsdyktig mot slitasje. Dette gir døren økt holdbarhet og en robust finish.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Tangen-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Tangen Ytterdør med Sotet Glass og Sort Ramme er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne eleganse og høy funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.