Standard modeller
Se i AR
Mandal Frostet Glass Mandal Frostet Glass

Mandal

Frostet Glass

Varenr: 159222
Glass Frostet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
20 525,-

Mandal Ytterdør med Frostet Glass

Mandal Ytterdør med Frostet Glass er en allsidig dør med et moderne uttrykk som kombinerer funksjonalitet med estetisk appell. Denne døren er ideell for både moderne og klassiske hus, og gir en sofistikert touch til ethvert inngangsparti.

Egenskaper:

  • Moderne design: Mandal-døren har et stilrent og moderne utseende som gjør den til et naturlig valg for moderne boliger, samtidig som den passer godt til klassiske hus.
  • Frostet energiglass: Utstyrt med 3-lags frostet energiglass, gir døren både privatliv og en myk, naturlig lysinnslipp. Den utenpåliggende malte glasslisten gir en raffinert og elegant finish.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme stilrene dekor som utsiden, noe som skaper en helhetlig og harmonisk følelse uansett hvilken side av døren du ser.
  • Allsidighet: Mandal-døren er designet for å tilpasse seg ulike arkitektoniske stiler, noe som gjør den til et fleksibelt og attraktivt valg for enhver bolig.
  • Kvalitet og holdbarhet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Mandal-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet, selv under varierende værforhold.

Mandal Ytterdør med Frostet Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne stil og tidløs eleganse. Denne døren vil ikke bare forbedre fasadens utseende, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.