Standard modeller
Se i AR
Stokke Klart glass Stokke Klart glass

Stokke

Klart glass

Varenr: 195245
Glass Klart
A/B mål 63/22
Tykkelse 63mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285
Karm 115mm malt
U-Verdi 1,0
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
21 175,-

Stokke Ytterdør med Klart Glass

Stokke Ytterdør med Klart Glass er en del av vår Varig-serie, kjent for sitt stilrene og tidløse design. Denne døren kombinerer moderne estetikk med funksjonalitet, og er ideell for å slippe inn naturlig lys og gi et fantastisk utsyn.

Egenskaper:

  • Tidløst design: Stokke-døren har et rent og moderne utseende som passer perfekt inn i både klassiske og moderne byggestiler. Dens enkle linjer og elegante finish gir hjemmet ditt et sofistikert preg.
  • Store glassfelt: Med tre store glassfelt gir denne døren rikelig med naturlig lysinnslipp, noe som skaper en lys og innbydende atmosfære inne i hjemmet. De store glassfeltene gir også et utmerket utsyn til omgivelsene utenfor.
  • Klart energiglass: De 3-lags klare energiglassene sikrer god isolasjon samtidig som de lar lyset strømme fritt inn, og opprettholder energieffektiviteten i hjemmet ditt.
  • Førsteklasses materialer: Stokke-døren er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Varig serie: Som en del av vår Varig-serie, er denne døren designet for å gi langvarig ytelse og estetisk appell, noe som gjør den til en verdifull investering for ditt hjem.

Stokke Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne design og funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.