Standard modeller
Se i AR
Sofie Sotet glass Sofie Sotet glass

Sofie

Sotet glass

Varenr: 106524
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
17 425,-

Sofie Ytterdør med Sotet Glass

Sofie Ytterdør med Sotet Glass er en sofistikert og fleksibel dør som fanger essensen av både moderne og klassisk design. Med sitt stilrene uttrykk passer denne døren perfekt inn i moderne boliger, samtidig som den harmonerer godt med klassiske hjem, og tilfører et elegant preg til enhver inngang.

Egenskaper:

  • Elegant design: Sofie-døren har et rent og moderne utseende som gjør den til et naturlig valg for nye boliger, samtidig som den også kompletterer tradisjonelle arkitektoniske stiler. Dørens enkle linjer og raffinert finish gir et tidløst preg.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 3-lags sotet energiglass, tilbyr denne døren både estetisk verdi og praktisk funksjonalitet. Det sotede glasset gir god isolasjon, slipper inn naturlig lys, og sørger for nødvendig privatliv.
  • Dekorative detaljer: Den utenpåliggende malte glasslisten rundt glassfeltene gir en sofistikert og elegant finish, noe som forsterker dørens eksklusive utseende.
  • Helhetlig design: Sofie-døren har lik dekor på innsiden som på utsiden, noe som gir en harmonisk og sammenhengende følelse uansett hvilken side av døren du ser.
  • Kvalitetsmaterialer: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Sofie-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er bygget for å motstå ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Sofie Ytterdør med Sotet Glass er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere moderne stil med tidløs eleganse. Denne døren vil ikke bare forbedre fasadens estetikk, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.