Standard modeller
Se i AR
Dovre Tett Tett Dovre Tett Tett

Dovre Tett

Tett

Varenr: 159352
Glass Ingen
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
16 650,-

Dovre Tett Ytterdør

Dovre Tett Ytterdør kombinerer klassisk design med robust funksjonalitet, noe som gjør den ideell for både herskapelige byggestiler og tradisjonelle hytter. Denne døren tilfører et sofistikert preg til enhver bolig og er designet for å vare.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Dovre-døren har dype, solide fresninger som gir den en tidløs og elegant karakter. Dette gjør den til et ideelt valg for både herskapelige hjem og tradisjonelle hytter.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en harmonisk og gjennomført stil gjennom hele hjemmet.
  • Solid konstruksjon: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Dovre-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er bygget for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidighet: Den tidløse estetikken gjør at Dovre-døren passer godt inn i ulike arkitektoniske stiler, fra herskapelige bygg til sjarmerende hytter.
  • Isolasjon og sikkerhet: Dørens robuste konstruksjon gir utmerket isolasjon og sikkerhet, noe som gjør Dovre Tett Ytterdør til et praktisk og estetisk valg for ethvert hjem.

Dovre Tett Ytterdør er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere klassisk eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.