Standard modeller
Se i AR
Lindhjem Tett Lindhjem Tett Lindhjem Tett

Lindhjem

Tett

Varenr: 178160
Glass Ingen
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
20 975,-

Lindhjem Tett Ytterdør

Lindhjem Tett Ytterdør er en stilren og elegant dør med dype, solide fresinger inspirert av det tidløse fiskebensmønsteret. Dørens rene design gjør den til et naturlig valg både for moderne og klassiske hus, og den tilbyr en tidløs estetikk som vil forbedre enhver inngangsparti.

Egenskaper:

  • Stilrent design: Lindhjem-døren har dype, solide fresinger som gir den et karakteristisk utseende inspirert av det klassiske fiskebensmønsteret.
  • Allsidighet: Med sitt rene og moderne design passer Lindhjem-døren perfekt inn i både moderne arkitektur og tradisjonelle boliger.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme elegante dekor som utsiden, noe som gir en gjennomgående stil og kvalitetsfølelse uansett hvor du befinner deg.
  • Materialer og konstruksjon: Laget av materialer av høy kvalitet, garanterer Lindhjem-døren både holdbarhet og pålitelighet gjennom årene.

Lindhjem Tett Ytterdør er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere stil og funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre estetikken på ditt hjem, men også tilby pålitelig ytelse og sikkerhet.