Standard modeller
Se i AR
Hardanger Tett Hardanger Tett

Hardanger

Tett

Varenr: 159263
Glass Ingen
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 1,0
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
25 425,-

Hardanger Tett Ytterdør

Hardanger Tett Ytterdør er en elegant og tidløs dør som kombinerer klassisk design med moderne funksjonalitet. Denne døren er spesielt godt egnet for herskapelige byggestiler og tradisjonelle hytter, og tilfører et sofistikert preg til enhver inngang.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Hardanger-døren har et klassisk uttrykk med dype, eksklusive speil og utenpåliggende dekorlist, noe som gir den et raffinert og tidløst utseende.
  • Ideell for fjellhytter: Denne døren tar seg ekstra godt ut på fjellet, og er ideell for både herskapelige boliger og tradisjonelle hytter, hvor den tilfører en følelse av eleganse og kvalitet.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en harmonisk og sammenhengende stil gjennom hele hjemmet.
  • Solid konstruksjon: Laget av materialer av høy kvalitet, sikrer Hardanger-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidighet: Den tidløse estetikken gjør at Hardanger-døren passer godt inn i ulike arkitektoniske stiler, fra herskapelige hjem til sjarmerende hytter.
  • Isolasjon og sikkerhet: Dørens robuste konstruksjon gir utmerket isolasjon og sikkerhet, noe som gjør Hardanger Tett Ytterdør til et praktisk og estetisk valg for ethvert hjem.

Hardanger Tett Ytterdør er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere klassisk eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.