Standard modeller
Se i AR
Paris Tett Paris Tett Paris Tett

Paris

Tett

Varenr: 178221
Glass Ingen
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
20 975,-

Paris Tett Ytterdør

Paris Tett Ytterdør kombinerer tidløs eleganse med moderne funksjonalitet, og er inspirert av det klassiske fiskebensmønsteret. Denne stilrene døren passer perfekt til både moderne og klassiske hus, og gir et sofistikert preg til ethvert inngangsparti.

Egenskaper:

  • Elegant design: Paris-døren har dype, solide fresinger som er inspirert av det tidløse fiskebensmønsteret. Dette gir døren et unikt og karakteristisk utseende som skiller seg ut.
  • Allsidighet: Det rene og stilrene designet gjør at Paris-døren passer perfekt inn i både moderne og klassiske byggestiler, noe som gir hjemmet ditt et elegant uttrykk.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme dekor som utsiden, noe som gir en gjennomgående stil og kvalitetsfølelse uansett hvilken side av døren du ser.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Paris-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Paris Tett Ytterdør er et ideelt valg for de som ønsker både estetisk appell og funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre fasadens utseende, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.