Standard modeller
Se i AR
Tinn Tett Tett Tinn Tett Tett

Tinn Tett

Tett

Varenr: 159139
Glass Ingen
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,6
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
25 075,-

Tinn Tett Ytterdør

Tinn Tett Ytterdør er en populær og elegant dør som kombinerer klassiske detaljer med moderne funksjonalitet. Denne døren er spesielt designet for å passe perfekt til både klassiske hus og tradisjonelle hytter, og tilfører et sofistikert preg til ethvert hjem.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Tinn-døren har en tidløs estetikk med utenpåliggende malt dekorlist som gir den et raffinert og elegant utseende. Disse detaljene gjør døren til et utmerket valg for klassiske hus og tradisjonelle hytter.
  • Helhetlig utseende: Innsiden av Tinn-døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en harmonisk og sammenhengende stil gjennom hele hjemmet.
  • Fjellhyttevennlig: Denne døren passer spesielt godt til fjellhytter, og tilfører en følelse av luksus og komfort, samtidig som den beskytter mot elementene.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Tinn-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er bygget for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Isolasjon og sikkerhet: Den solide konstruksjonen gir utmerket isolasjon og sikkerhet, noe som gjør Tinn Tett Ytterdør til et praktisk og estetisk valg for ethvert hjem.

Tinn Tett Ytterdør er det ideelle valget for de som ønsker en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.