Standard modeller
Se i AR
Sara Tett Tett Sara Tett Tett Sara Tett Tett

Sara Tett

Tett

Varenr: 100605
Glass Ingen
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,6
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
16 150,-

Sara Tett Ytterdør

Sara Tett Ytterdør er en elegant og robust dør som kombinerer klassisk design med moderne funksjonalitet. Med sine dype, solide fresninger, er denne døren spesielt designet for å komplementere tradisjonelle byggestiler, samtidig som den gir et tidløst preg til hjemmets inngangsparti.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Sara-døren har dype, solide fresninger som gir et karakteristisk og tidløst utseende. Dette gjør den ideell for tradisjonelle hjem som ønsker å bevare en autentisk stil.
  • Robust konstruksjon: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Sara-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er bygget for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Harmonisk utseende: Med lik dekor på innsiden som på utsiden, sikrer Sara-døren en sammenhengende og helhetlig stil gjennom hele hjemmet.
  • Allsidighet: Det stilrene designet gjør at døren passer til et bredt spekter av byggestiler, fra klassiske til moderne hus. Dens tidløse estetikk gjør den til et naturlig valg for ethvert hjem.


    Sara Tett Ytterdør er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.