MENY
×

Dørkatalog 2020/2021

Nå har vi akkurat kommet med ny dørkatalog, 2020/2021. Bli inspirert av vårt store sortiment innen Ytter- og innerdører. Få tips til hva du bør velge og hvilke valgmuligheter du har!

Ytterdøren er husets ansikt. Et riktig valg som samspiller med huset vil gi et inntrykk av kvalitet og ønske dine venner velkomne. Harmonie har erfaring med å utvikle dører, og vi stiller krav til kvalitet og sikkerhet. Alle våre ytterdører i brosjyren har derfor komplett forsikringsgodkjent låseenhet, foruten dørmodellene side 15 som har enklere låsenhet. Harmonie tilbyr flere varemerker og vi legger vekt på at kundene skal like vår utforming på dørene. Våre freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Våre ytterdører har den uslåelige kombinasjonen av gjennomført design og de beste U-verdiene. Dette gir flotte dører som tåler harde værforhold. Alle 78 mm ytterdører kan bestilles i Polar Ekstrem utgave, som gir enda bedre U-verdi og tilfredstiller kravene til passiv-hus. Ytterdørene har hele 78 mm tykkelse, noe som er mer enn standard hos de fleste andre leverandører. Dette gir en tykkere isolasjon som gir bedre U-verdi samt bedre stabilitet i ytterdøren. Dørene Ina, Siv, Silje, Nora og Gausdal har dørtykkelse på 63 mm. Vi håper du finner din favoritt blant våre mange modeller i denne brosjyren.

Nyheter i årets brosjyre er dørene Lindhjem og Paris. Lindhjem er designet av Kristin Lindhjem, interiørdesigner som sammen med mannen sin Borgar driver studiolindhjem.no.

Døren har hentet sin inspirasjon i det tradisjonelle fiskebenmønsteret og passer både til klassiske og moderne hus.

Nyhet av året er at vi nå lagerfører dørene Oslo, Tønsberg og Strand i fargen NCS S-7500-N. Det samme gjelder Line 1 speil, Line 3 speil, Line 1 helt glass i samme farge.

Klikk på linken for å se den flotte katalogen