MENY
×

Fjord og Fjell dørserien

Vi presenterer en helt ny serie med dører fra Harmonie! Denne har vi valgt å kalle Fjord og Fjell, da inspirasjonen er hentet i norsk natur og miljø. Dette er dører med dybde og sjel hentet fra den norske fjellheimen, vi forteller deg om dørene, uttrykket og en inspirasjonsreise kanskje litt utenom det vanlige.

Flere av dørene i Fjord og Fjell serien kommer med 4-lags glass der glasset går jevnt med døren for ett enda renere design, og med dype fresninger. Dette gir et eksklusivt uttrykk. Dette er vakre dører, både utenpå og innvendig.

Dører og ytterdører fra Harmonie sin serie Fjord og Fjell

Her ser du ytterdøren Melsomvik fra Fjord og Fjell serien,  i sort. Vinduene har 3-lag med glass slik som de andre dørene våre, men her ser du det ytterste 4. glasset ligger helt i flukt med dørens overflate. Flere av dørene i Fjord og Fjell serien kommer med 4-lags glass. Dette glasset er limt fra innsiden som gir et unikt, eksklusivt og moderne uttrykk. Døren er like vakker fra innsiden.

 

Norge – et vakkert land med store variasjoner

Vi bor i et vakkert land med store kontraster, derfor leverer vi dører som er ekstra solide mot vær og vind. Marcus Ødegaard, grunnlegger av Harmonie Norge tenker dører, vinduer og porter dag og natt. Når Marcus er på tur i vår vakre fjellheim, ser han ikke på fuglene som nettopp har begynt å bygge rede, ei ser han på hvor høy vannstanden i elva er for å sikre seg den optimale fisketuren. Marcus ser på hyttedører. Gamle, vakre dører som har måtte tåle tidenes tann i det harde, til tider ubarmhjertige klimaet Norge har å by på. Han tar bilder av dørene han ser og suger til seg ideer og inspirasjon av naturen rundt seg. Vel hjemme får han det ned på tegnebrettet. Da ånder du for faget ditt. I tett samarbeid med teamet på utvikling ble Fjord og Fjell serien til. – Det dukker selvsagt opp utfordringer underveis, for om det er en ting vi aldri går på kompromiss med, så er det kvaliteten på dørene våre. Så da må designet tilpasses det som må til for å sikre kvaliteten. Aldri andre veien, forklarer Ødegaard avslutningsvis.

 

Hvilken farge ønsker du?

Som med alle våre dører, kan ytterdørene fra Fjord og Fjell serien fås i akkurat den fargen du vil. Under ser du standardfargene i serien, men mot et tillegg kan du be om ytterdøren i en selvvalgt fargekode. Trendbildet viser også til ytterdører i samme farge som husveggen, det samme gjelder innerdørene. Les mer om trendbildet i 2018 her

 

Dører og ytterdører fra Harmonie sin serie Fjord og Fjell

 

Oversikt over dørene i Fjord og Fjell serien:
Dovre tett  Dovre  Hardanger  Hafjell  Hafjell tett  Tinn  Tinn tett  Hafjell  Hafjell tett  Tønsberg  Stord  Mandal  Melsomvik  Oslo  Stavern

 

 

Se alle ytterdørene våre her