MENY
×

Pur glede på bøljan blå

Gleden stråler i øynene til Robin og Terje når de oppdager Lars som står i båten og gjør den klar til dagens båttur.

Vi plasserer oss i båten, det er en 17-fots skjærgårdsjeep som Lars eier privat. Lars har jobbet på dagsenteret i 27 år, og mannen utstråler varme når han tar i mot Robin og Terje som er brukere på Hårkollen dagsenter, og de to andre ansatte, Hege og Joachim. Lars har brukt sin egen båt og motor i mange år, og da Harmonie kjøpte ny båtmotor til gjengen på Hårkollen dagsenter, var det sårt tiltrengt.

– Vi er Harmonie evig takknemlig for båtmotoren deres ga oss og alle de gode opplevelsene dere har gitt brukere og ansatte ved Hårkollen dagsenter. Hårkollen dagsenter bruker motoren nesten 100 timer hver båtsesong forteller Lars.

Jeg kjenner jeg er stolt over å få jobbe i et firma med egen budsjettpost for hjertesaker som denne. Det gjør inntrykk å se og å høre gledeshvin fra Robin når båten kjører utover fjorden. Terje viser glede på sin måte med en lun humor som gjør at vi flere ganger må trekke på smilebåndet.

Vi tar turen ut mot Bolærne og spiser lunsj på en av øyene. I løpet av dagen får jeg høre stadig oppmuntrende tilrop fra de ansatte til brukerene, og jeg er mektig imponert over jobben de gjør for å skape livsglede og gode minner for Robin og Terje denne dagen.

Takk for at jeg på vegne av Harmonie Norge fikk være med dere på tur, og fikk oppleve hvor viktig det er at firma som oss kan støtte opp om viktige saker i lokalsamfunnet. Vi vil igjen benytte anledningen til å oppfordre andre til det samme.

Hege, Joachim og Robin nyter den friske sjølufta

Lunsj smaker alltid best ute!

Terje og Lars har god styring!