MENY
×

Sverre, Magnus og Oscar– gammel eleganse i ny drakt

Vi blir mer opptatt av å skape et hjem med personlige trekk enn å ligne katalogen fra Skeidar eller Ikea. Vi blir mer opptatt av kvalitet og det unike enn å ha det likt som naboen.

Vi er mer opptatt av vår historie. Vi presenterer Sverre, Magnus og Oscar. Våre nye, klassiske og massive innerdører.

Vi er inspirert av tiden
Vi skal tilbake i tid. Faktisk helt tilbake til Renessansen som ble inspirert av greske og romerske idealer. Møblene dukket først opp i Italia, der håndverkere prydet sitt arbeid med mønster og utskårne paneler. Stilen var lenge ganske så gotisk med store mønster og flamske treverk, men ble etterhvert byttet til roligere treverk og enklere mønster.

Stilen er en godt bevart stil som henviser oss til tidløs eleganse, der de tredimensjonale rillene på dørene skaper en majestetisk stemning i rommet.

Stilen kan kombineres med stramme møbler og omgivelser, eller klassisk gjennomført vintage stil.

Sverre, Magnus og Oscar har henholdsvis 3 speil, 2 speil og glass. Felles for alle er de stilrene rillene som passer godt inn i et klassisk hjem.

Sverre,  Magnus og Oscar – massiv kvalitet

Alle massiv dørene våre er tradisjonsrike dører med massiv stamme, kombinert med splittet og limt ramtre, som gir en meget stabil dør med kvalitet ned til minste detalj. Man kjenner tyngden og kvaliteten i disse dørene når man åpner og lukker dem. Sverre, Magnus og Oscar er alle massiv dører med en fantastisk overflate-finish.

Legg merke til de vakre tredimensjonale detaljene som skaper spennende skygger og gjør innerdøren til et møbel i hjemmet.

Hvorfor velge massiv innerdør?

De massive innerdørene våre er optimale på lydkvalitet og er tunge og solide dører. Dørene har en flott overflate finish, som gjør de til et møbel i hjemmet.

Velg massive innerdører i rom du ønsker å oppnå ro og harmoni. Eksempler på dette er baderom, soverom til både barn og voksne og inn til hjemmekontoret som trenger ekstra ro i disse tider.

 

Hva med farge?

I Harmonie kan du få akkurat den fargen du selv ønsker på din innerdør. Husk å ha tunga bent i munnen om du står mellom hvite- og klassisk hvite innerdører. En stor misoppfatning som går igjen i mange prosjekter og boliger, er at hvitt er hvitt. Det finnes mange nyanser av hvitt, og alle gir forskjellige fargeopplevelser. Vanlig hvit er fargekoden S 0502-Y, mens klassisk hvit har fargekoden S 0500-N.

En hvit farge kan oppleves både gulaktig, rødaktig, gråaktig, varm eller kjølig.
En bestemt hvitfarge passer nødvendigvis ikke hos alle. Tenk på hvilke andre farger hvitfargen skal passe sammen med, og hvilke farger du har på lister, vegger og tak.

Fargene Bomull og Egghvit er fargene (S 0502-Y) som gjerne har blitt definert som hvit. Helt fra 90-tallet og til så sent som 2000-tallet var fargetrendene mer rettet mot gylne farger, som også er årsaken til at industrien bruker denne hvitfargen som standard. Og helt klart – til gylne farger er Bomull og Egghvit helt optimalt. Men – de passer ikke til alt. Om en velger Bomull eller Eggehvit til rødlige greige fargetoner, eller kjølige og nøytrale grå og blåtoner, ser fort disse fargene skittengule ut. Velg gjerne innerdørene Sverre, Magnus eller Oscar med tilhørende karm i samme farge som vegg – dette skaper et ekstra spennende og rolig uttrykk i hjemmet ditt!